Ledige job

Alle ledige stillinger opslås på Slagelse Kommunes hjemmeside slagelse.dk.

Der har du også mulighed for at abonnere på de stillingskategorier, du er interesseret i.

Vi søger en pædagog til SFO'en på Baggesenskolen i Korsør til ansættelse hurtigst muligt eller senest 1. november 2021.

Bliv kollega med en engageret og dedikeret personaleflok på den gamle byskole centralt placeret i Korsør.

Baggesenskolen er en byskole i Korsør med ca. 520 elever fra 0. klasse til 9. klasse.

SFO–Baggesen har ca. 180 børn indmeldt. På skolen er ansat ca. 40 lærere og 10 pædagoger, samt 4 ledere.

Pædagogstillingen er på 32 timer ugentligt med ansættelse snarest.

Vores SFO er en integreret del af Baggesenskolen. Der er et tæt forpligtende samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Du skal være god til at skabe relationer til børn, forældre og kolleger og vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til arbejdet.

Du skal være en synlig voksen, med sans for overblik over hele vores børnegruppe, som kan svinge fra 2 til rigtig mange børn.

Vores hverdag er kendetegnet ved at være travl – men vi gør alt for at skabe udfordrende, relevante, sjove og spændende aktiviteter for alle børn.

Vi er en SFO som lægger stor vægt på fysisk aktivitet. Derfor ser vi gerne du har særlige kompetencer indenfor idræt og bevægelse. Har du kompetencer inden for musik og sang, brug af Ipad/PC, erfaring i arbejdet med 2 sproget børn m.m. hører vi gerne derom. SFO-tiden er aktivitetsopdelt. Vi benytter: hal, udendørs aktiviteter, kreativt værksted, udeværksted, frugt-café, rollespil m.m.

Vi forventer ikke, at du er supermand, men vi forventer, at du aktivt indgår og bidrager til den fortsatte udvikling af vores SFO og skole, hvor vi betragter trivsel og læring som hinandens forudsætninger.

Se yderligere oplysninger på Baggesenskolens hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og er betinget af en gyldig straffeattest og børneattest.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Helle Smidt Haim på tlf. 21 57 02 84 eller Bettina Wentzer, Afd. Leder SFO for yderligere oplysninger på 58 57 23 88.

Ansøgning:

Upload din ansøgning, CV og bevis for pædagogeksamen via Slagelse Kommunes jobportal.

https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1519&ERId=58609 (nyt vindue)

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.